Empowering women. Vrouwen in een positieve beweging vooruit.

Neem contact op met profemme.nl

Wij vinden het leuk om van je te horen! Wil je meer informatie over Profemme of heb je een vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in. We doen ons best om je binnen 24 uur een reactie te sturen.

Heb je interesse in een samenwerking met Profemme? Is er een event of ander initiatief waarin je ons wil betrekken? We denken graag met je mee, dus laat het ons weten.

Draag jij Profemme een warm hart toe? Wil je ook iets bijdragen op het vlak van genderongelijkheid, feminisme en vrouwelijk empowerment? We kunnen je steun goed gebruiken. We horen graag van je wat je voor Profemme en de community zou kunnen en willen betekenen.

Profemme zoekt ambassadeurs

Voel jij je verbonden met de missie en doelen van Profemme en wil je ons helpen onze boodschap verder uit te dragen? Je bent van harte welkom!

Om in aanmerking te komen voor het Profemme brand ambassadeurschap ontvangen we graag de volgende informatie van je via email:
project.profemme@gmail.com ...

Je persoonsgegevens en je eventuele website of social media accounts. De reden waarom jij ambassadeur voor Profemme wil worden. De manier waarop jij de boodschap van Profemme verder wil uitdragen.